maandag 10 mei 2010

Nog maar een week

Oh, oh, de tijd gaat zo snel... Zondag moeten alle koffers ingepakt staan met spullen voor de komende 6 tot 8 weken. En dan geven we maandag de andere spullen in handen van de verhuizers. Zij gaan maandag en dinsdag alles inpakken en in de zeecontainer laden. Dan volgt voor ons alleen nog een laatste schoonmaak en grofvuil actie. En dan dragen we de sleutel donderdag over aan de nieuwe bewoners.
Wij trekken maandag voor 5 dagen in een Landalhuisje in Zevenhuizen. Vandaaruit zullen wij de laatste dingen regelen. We zijn dan ook alleen nog maar bereikbaar op onze mobiele nummers.
Het blijft een gek idee, maar het wordt wel steeds meer realiteit. Des te meer omdat we nu echt elke dag heel druk bezig zijn met actielijstjes afwerken, nadenken over wat er op de boot moet en wat in de koffers. En natuurlijk door de vele afscheidsbezoekjes en etentjes. Dat hakt er nu wel aardig in! Ook bij de kinderen merk je het wel. Ze zijn moeier dan normaal en vooral Lukas zegt dat hij af en toe verdrietig is om zijn vriendjes.

Wij zullen jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden van de komende ontwikkelingen. Op de blog zelf (http://www.degondisinindia.blogspot.com/) heb ik onder de berichten ook een link naar een fotoalbum geplaatst, zodat je daar ook af en toe nieuwe foto's kunt zien. Deze staan er al een tijdje, maar degenen die via de mail de berichten volgen, komen niet altijd op de blog zelf en hebben dit niet altijd ontdekt.

2 opmerkingen:

  1. Oh, oh, nog maar even dus. Sterkte met het schiften. Maak je er niet al te druk over. 8 weken zijn voorbij voor je er erg in hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem: ik had geen zin om een account te gebruiken, maar "ik" is dus Marjan (Venema)

    BeantwoordenVerwijderen