donderdag 3 februari 2011

Schaap in de tuin

Ongeveer twee maanden geleden liepen we richting het strand, hier ongeveer 400 meter vandaan. Daar lopen altijd heel veel geiten en toen ook veel lammetjes. Voor de grap hadden we het er over dat het best leuk was om een geitje in de tuin te nemen. Het zou ons gras opeten en al het onkruid in het gras. Maar we bedachten ook dat het niet zo handig zou zijn in combinatie met Vlekkie. En wat dacht je van al die geitenkeutels...
Vandaag was ik onkruid aan het wieden in het gras. Lukas en Dana hielpen ook een beetje mee. Opeens zegt Lukas: "Mama, het is beter om een schaap te nemen. Die kan dan al het gras maaien voor ons!"
Goed onthouden jongen!

Verder vergaat het ons hier prima. De visite is weg, er is weer rust in de tent. We waren er allemaal flink moe van en Lukas en ik waren ook niet lekker. Sinds 2 dagen is dat ook weer op de rit. Dietrich is deze week weer op reis, maar komt morgen weer thuis. En morgen avond komt onze volgende gast, een ex collega en vriend van Dietrich, uit Duitsland. Deze jongen gaat waarschijnlijk lekker veel alleen op pad. Dat is wel lekker, want ik heb even genoeg visite gehad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten