woensdag 28 april 2010

Afscheid op school

Pffffoe, het afscheid op school is voorbij. Ik denk dat dit het moeilijkste was tot nu toe, qua stappen die we hebben genomen. Want Lukas had het zo leuk op school en de juffen waren zo lief. Lukas zelf heeft er af en toe ook wel last van, maar vaak ziet hij het ook wel makkelijker. Maar gisteren was hij opeens wel verdrietig om zijn vriendjes en vandaag kon je het ook wel aan hem merken.

Op school hadden ze er een leuk feestje van gemaakt. Lukas trakteerde ijsjes en die hebben de kinderen heerlijk buiten opgegeten.
Daarna kreeg Lukas allemaal hele lieve kadootjes. En toen hebben we van juf Marlous op Indiase wijze afscheid genomen en hebben de kinderen nog een klein kadootje gekregen. Als laatste hebben alle kindjes Lukas een dikke knuffel gegeven. Wel heftig hoor... Lukas had het zo lekker naar zijn zin in de klas. Hij was er wel van onder de indruk (en zijn moeder ook).

En Dana....die deed gezellig mee. Totdat ze Sterre op het schoolplein zag (het zusje van Levi, een vriendje van Lukas). Toen wilde ze alleen nog maar de klas uit, naar buiten, om met Sterre te spelen....

1 opmerking: