maandag 26 april 2010

Laatste week op school

ukas neemt woensdag al afscheid op school. Zulke momenten doen je wel beseffen dat de tijd echt op gaat schieten. Morgen komt Dietrich thuis uit India en gaan we dus echt de laatste fase van de voorbereidingen in.
Lukas heeft hier overigens niet zo'n last van. Hij ziet het afscheid als een groot feest: je mag trakteren, je mag de hele week naast de juf zitten en er komen ook nog afscheidsfeestjes! En als ik dan zeg dat hij toch ook zijn vriendjes dan niet meer zal zien, antwoordt hij geruststellend dat we af en toe nog wel even terugkomen om zijn vriendjes te zien. Komt helemaal goed dus....

Zaterdag heeft Dietrich ons appartement en de school voor de kinderen in India definitief geregeld.
We zullen de eerste anderhalve maand in een gemeubileerd appartement verblijven. Dit appartement bevindt zich op de eerste verdieping en heeft 3 slaapkamers met 3 badkamers. Op 7 minuten lopen bevindt zich het strand. En de school voor de kinderen is ook lekker dichtbij.
De foto's geven je een kleine indruk van het appartement:

We gaan 7 juni ook kennismaken op de nieuwe school van de kinderen. Op http://www.gatewayschools.in/gatewayamerican/gateway-american-international-school-chennai-home.php krijg je een indruk van de school.
Ze dragen schooluniforms op de school, dus dat wordt nog een feest met Dana. De schooluniforms zijn namelijk meestal jurkjes en blauw en dat is nu net waar Dana echt niet van houdt. Alles wat niet roze is, wordt ook niet aangetrokken. Wordt nog lachen dus...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten