dinsdag 13 april 2010

Gepimpte fiets

Vandaag hebben we Lukas fiets opgepimpt en omgetoverd tot meisjes fiets. Ben benieuwd of Dana erin trapt. Tot nu toe moest ze niets van de fiets hebben, want hij was van Lukas. Nu zit het lichtgroene fietsje onder de roze prinsessenstickers, heeft het roze met gouden slingertjes aan de handvatten en een roze mandje. Daar moet je toch voor vallen...?
Lukas moest natuurlijk zijn fietsje ook onderplakken, dus dat is nu een echte Carsfiets geworden, waarbij hij steeds roept: I am speed....! zoals een echte Bliksem MacQueen betaamt.Dana heeft trouwens vandaag bij Karin doorgebracht. Volgens mij voor het eerst ergens een dag zonder mama, papa of Lukas (behalve dan de creche natuurlijk). Het ging goed en ze heeft zowaar gegeten. Weliswaar 3 boterhammen met hagelslag (totaal voor zowel lunch en avondeten), maar dat is nog eens wat anders dan 2 happen van iets wat op je bord ligt en verder niet.
Gaf mij overigens een paar uurtjes voor mijzelf en een paar uurtjes alleen met Lukas. Wat heerlijk was. 3 weken zonder Dietrich en alleen met kinderen hakt er behoorlijk in af en toe en dan 2 uurtjes helemaal voor jezelf hebben, is echt een traktatie.

Dietrich ligt overigens met koorts in een hotelbed in India, helemaal zielig te zijn. Niets ernstigs, een gewone uit Nederland meegenomen verkoudheid, maar toch wel een beetje zielig. Gelukkig heeft hij af en toe gezelschap van zijn broer en beste vriend. En volgens mij is hij morgen weer gewoon aan het werk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten