donderdag 7 oktober 2010

Herfstvakantie

De herfstvakantie is begonnen. Alhoewel, herfst.... Eigenlijk heet het hier Dasara holidays. Een belangrijk 10-daags Hindu feest waar belangrijke goden geeerd worden. En wij dus 10 dagen vrij zijn. Daar gaan we even van genieten. Dietrich heeft vanaf morgen ook vrij. Voor het eerst sinds we hier zijn dat we echt even tijd voor elkaar als gezin hebben. Dus werd het hoog tijd. Tot nu toe wordt het leven vaak geleid door werk, school of visite. Heerlijk om dan nu even voor langere tijd met zijn viertjes te zijn. We gaan lekker 3 dagen in een lux resort zitten om ook even het gevoel te hebben verwend te worden. En verder lekker in en rond het huis of met kleine uitstapjes.
Lukas heeft wel van school nog 20 bladzijden huiswerk meegekregen. Dus we kunnen school niet helemaal vergeten. En 20 bladzijden betekent echt wel even flink doorwerken. Gelukkig vindt hij zijn huiswerk nog wel een soort van leuk. En kan hij soms trots zijn op een mooie letter of een mooi cijfer dat hij geschreven heeft. Dus we maken er maar weer een soort feestje van.
Deze week hebben we ook weer eens lekker ouderwets gekleurd en geknutseld. Er moesten verjaardagskaartjes voor Dana gemaakt worden en Dana wilde Dora. We hebben de kaartjes zelf gemaakt en de kinderen hebben genoten. Vanaf die dag zitten Dana en Lukas heerlijk elke dag even te knutselen. Lekker om weer dit soort dingetjes van 'thuis' (Nederland) op te pakken.

Vanavond eerst maar eens lekker de vakantie inluiden. Ik ga heerlijk met een Deense uit eten met een lekker glas wijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten