maandag 7 maart 2011

Schoolfeest was erg leuk!

Vorige week zondag was het schoolfeest van Lukas en Dana. En het was echt feest! Waar ik zo mijn twijfels had over een aantal zaken, was alles echt de moeite waard. Het feest was goed georganiseerd, de kinderen genoten, de kleding, muziek, dans, alles was tot in de puntjes verzorgd.
De juffen hadden Dana echte Kashmirse kleding aangetrokken en Lukas was verkleed als Russische danser om op Black or White van Michael Jackson te dansen. De hele zaal zat bomvol en de kinderen waren supertrots.
Het thema was 'The Emperors new clothes'. De keizer wist niet meer wat hij aan wilde trekken, dus wordt er een modeshow voor hem georganiseerd. Vervolgens heeft elke klas een thema en treden kinderen van 1,5 jaar tot 6 jaar op en staan geweldig stoer op het podium.

Dana vond het nog wel spannend, dus zocht een aantal ogenblikken om het podium af te mogen. Gelukkig had ze een vastberaden partner (Sascha, haar beste vriendin) die haar steeds door de dans heen leidde. Lukas was alleen maar supertrots en heeft echt goed zijn best gedaan. Zie hieronder de filmpjes van hun optredens.


Klik op onderstaande video's om ze te bekijken:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten