dinsdag 13 september 2011

Verhuizing naar Nederland

Na heel lang nadenken hebben we besloten dat Lukas, Dana en ik alvast naar Nederland vertrekken. Dietrich gaat de komende tijd veel reizen en we zullen hem niet veel zien. Daarnaast denken we dat het beter is om Lukas en Dana in Nederland op school te hebben.

Het plan is om over ongeveer een maand in Nederland terug te keren. De kinderen kunnen weer naar De Springplank in Zoetermeer, waar Lukas eerst ook op school ging. Dat is fijn. Hij heeft erg veel zin om naar zijn oude vrienden terug te keren. Verder zijn we heel hard op zoek naar een woonoplossing in die regio. Mocht iemand nog ideeen hebben, dan zijn die van harte welkom.

Dietrich zal regelmatig naar Nederland komen om met ons tijd door te brengen en zo zullen we het een tijdje moeten volhouden.

Ondanks dat er nu opeens heel veel te regelen is, geeft deze oplossing mij ook rust. Ik ben blij dat vooral Lukas weer naar een Nederlandse school gaat. Hij heeft het best pittig gehad. En het is ook goed dat de kinderen weer heerlijk op straat kunnen gaan spelen. Verder past de Nederlandse leefsituatie toch een stuk beter bij mij en ik kijk er dan ook naar uit weer mijn eigen eten te koken, mijn eigen huis schoon te maken op mijn manier, weer zelf auto te kunnen gaan rijden en niet zo afhankelijk te zijn van alle omstandigheden die nu bijna alle situaties lijken te bepalen.

Mochten jullie in de tussentijd mensen kennen die (in Zoetermeer) een huis te huur hebben, een wasmachine, fiets of auto kwijt wil of wat je nog maar meer kan verzinnen dat handig kan zijn, dan hoor ik het graag van jullie.

Hartelijke groeten en tot snel,
Dietrich, Jeannette, Lukas en Dana

Geen opmerkingen:

Een reactie posten