dinsdag 27 juli 2010

Ons nieuwe huis

Morgen komen de spullen! Het contract van het huis is getekend en morgen rond 1 uur 's middags komt de verhuiswagen. We zijn al druk aan de slag met het regelen van een waterfilter, gas, personeel (dat is hier echt nodig) en allerlei andere zaken. En dan vanaf morgen dus uitpakken. Dit weekend willen we over zijn, dus het is nu even doorwerken, zodat de belangrijkste zaken op orde zijn. En de rest komt daarna wel.
We hebben uiteindelijk een huis gevonden met 4 slaapkamers, dus we hebben 1 logeerkamer over voor jullie! We hebben ook een lekkere tuin, zodat de kinderen weer lekker buiten kunnen spelen. Dat hebben ze de laatste tijd wel erg gemist! En we hebben al een leguaan in de tuin. De kinderen vinden het helemaal geweldig.

Lukas en Dana kijken al weken uit naar hun fiets, dus die moeten we morgen maar snel op zoeken tussen al hun spulletjes. En Dana is helemaal blij met haar paarse kamer (toevallig de kinderkamer van de vorige bewoners en die is paars, helemaal haar kleur). Ik heb haar een prinsessenbed beloofd. Dat betekent een bed met een mooi gordijn (eigenlijk gewoon een muskietennet) erom heen gedrapeerd. Dus dat gaan we snel in orde maken! Daar vraagt ze namelijk ook al dagen naar.

Als het huis klaar is, kunnen we Lukas zijn verjaardag gaan plannen. Ik denk dat dat het weekend na zijn verjaardag maar gevierd gaat worden. We moeten nog helemaal bedenken hoe dat plaats gaat vinden. Hier doen ze dat groots in een hotel met veel mensen, spelletjes en eten. Ik denk dat wij het nog even heel bescheiden in onze tuin gaan vieren met een paar mensen en taart. We zien het wel.

Woonkamer
Keuken

Dana's paarse kamer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten