woensdag 22 december 2010

Heerlijke vakantie

Lieve vrienden en familie

Inmiddels zitten we al een week in India en hebben het ernorm naar ons zin. Alles doen we in het tempo van de kinderen en dat gaat heel goed. We hebben een heel leuke en gevarieerde week achter de rug. Zo nu en dan genieten we als surrogaat expats met volle teugen van lekker eten bij Kipling of een ontbijtje bij Gatsby's. Maar naast deze luxe bestaat het leven van Jeannette uit veel regelen. Vandaag hebben we een heerlijk dagje in het Gondi resort doorgebracht. Zon, opblaaszwembadje en aquaplay waren voldoende voor een geslaagde dag. Natuurlijk een wit wijntje in de zon en je daarna helemaal als een kreeft voelen. Echt vakantie dus. De dagen zijn hier intensief, gisteren hebben we de Pandy Bazaar bezocht, leuk om te shoppen in stalletjes langs de weg, mooie winkels en straatverkopers. ook erg druk, Bram vond alles niet lekker ruiken, de mensen maken herrie en er is altijd getoeter. India door de ogen van een negen-jarige. Het gaat overigens heel goed met de kinderen, zo nu en dan rustmomenten zoals vandaag zijn nodig om alle indrukken te verwerken. We merken zelf dat we al gaan wennen aan de stad, het lijkt meer geordend de laatste dagen en we herkennen sommige wegen. En er is zoveel te zien: mooie beschilderde vrachtauto's, handkarren vol met allerlei dingen, prachtig versierde tempels, bussen waar mensen aanhangen omdat in de spits iedereen mee wil. Ik kan er eindeloos over schrijven, beter is het om het zelf te komen zien.
Afgelopen dagen hebben we krokodillen bekeken in de crocodile bank, zijn we op school van Lukas en Dana geweest vanwege een sportevent en hebben ons nat laten worden in de zee.
Komende week zit ook nog vol plannen, openluchtmuseum, Pondicherry, Mahabalipuram, brillenwinkel, zwemmen, rondtoeren, we komen tijd te kort. Volgend jaar boeken we gewoon weer.

Hartelijke groeten Liesbeth

Geen opmerkingen:

Een reactie posten