zaterdag 25 december 2010

Vrolijk Kerstfeest!

Lieve allemaal,

Wij wensen jullie hele fijne kerstdagen met naar we hebben gehoord nog steeds veel sneeuw.
Hier vieren we kerst met 27 graden, een zonnetje, wat kerstversiering in huis, gekleurde knipperende lampjes aan de muur en kerstmuziek (I'm dreaming of a white Christmas....). Gek genoeg hebben kerstgevoelens heel erg veel te maken met de omgeving merk ik deze kerst. Met al die sfeergevoelens die we in ons leven meekrijgen met kerst lijkt Kerst opeens veel meer met die sfeer te maken te hebben dan met het oorspronkelijke Kerstverhaal. En omdat al die randvoorwaarden hier in mindere maten aanwezig zijn is de Kerstbeleving een beetje op de achtergrond geraakt. We doen ons best, we hebben lieve vrienden om ons heen, we gaan een heerlijk kerstontbijt eten, we wensen iedereen vrolijk kerstfeest, en toch is het anders....
Wat minder kersterig, maar daarom niet minder leuk. We hebben het hier erg gezellig met Liesbeth, Rob, Tom en Bram en genieten met volle teugen van hun aanwezigheid! We maken leuke uitstapjes, kijken films, kletsen lekker bij, zitten heerlijk in de tuin. Het lijkt voor ons ook wel vakantie! Dietrich heeft ook 4 dagen kerstvakantie, dus we zijn heerlijk compleet. Hopelijk hebben jullie met een witte kerst net zulke fijne dagen als wij.

Hierbij dan nog even onze kerstwens door Dana verwoord met het liedje Jingle Bells (klik op de video op onze blog om het te bekijken of ga naar deze link: http://www.youtube.com/watch?v=XBv1rP-MV_E):

Geen opmerkingen:

Een reactie posten